Gastronomi Topluluğu-Gastro Ege Etkinliği

Yaşar Üniversitesi Gastronomi Topluluğu tarafından 3 Kasım 2022 tarihinde düzenlenen,Gastro Ege etkinliğinde gastronomi alanında kariyer yapmış şefler ve iş insanlarını bir araya getirmeyi amaçlayan zirvedir. Zirveye Seda Genç, Ahmet Güzelyağdöken, Gonca Tokuz, Levent Köstem, Gülce Dördüncü, Birol Uluşan, Sırma Güven, Neptün Soyer, Nedim Atilla,Arzu Durukan, Mehmet Kahyaoğlu, Nejat Yentürk, Ezgi Eylem Fadıloğlu, Murat İlke Özipek, Kadriye Bozoğlan, Ceyhun Dizdare, Turgay Bucak, Osman Serdaroğlu, Emel Karaman, Feridun Tuncer, Bilge Keykubat, Serpil Şener, Erol Çakır, Bilge Yamen, Ceylan Ertorer Diaz Leon, Duygu Çelebi ,Gürsel Tırpan, Burak Söğüt, Ece Yapıcıoğlu, Öznür Damar, Bilal Gökyar, Sefa Sancar, Aslı Zuluğ, Mert Can Tekin, Tankut Paçacı ve Tolga Kamiloğlu gibi gastronomi alanında akademisyen ve şefler katılmıştır.