This domain has recently been listed in the marketplace. Please click here to inquire.

spamcheckr.com

ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI TANITIM GÜNLERİ

Yaşar Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Müdürlüğü organizasyonuyla ve Öğrenci Topluluklarının katkı ve katılımlarıyla 19 – 22 Eylül 2017 tarihleri arasında yeni kayıt yaptıran öğrencilere toplulukları ve sosyal aktiviteleri tanıtmak amacıyla, Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri gerçekleştirildi. Y Blok önüne kurulan ve 4 gün boyunca süren birbirinden ilgi çeken ve eğlenceli olan tanıtım stantları öğrenciler tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı.

Yıl içerisinde çeşitli Fikir, Sosyal Sorumluluk, Hobi, Performans ve Akademik içerikli etkinliklerle Yaşar Üniversitesi öğrencilerini bir araya getiren öğrenci toplulukları, Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günlerinde de Üniversitemize yeni gelen öğrencilerin ilgi alanlarına yönelik derslerinden arta kalan serbest zamanlarını en iyi biçimde değerlendirmelerine yardımcı olmayı hedeflemektedir.

Flag Football, Bilişim ve Bilgi Teknolojileri, Sosyal Sorumluluk, Dans, IEEE (Mühendislik), Halk Oyunları, Hukuk, Psikoloji, Dövüş Sanatları, Rock, Endüstri Mühendisliği, Yelken Ar-Ge, Teknoloji ve Robotik, eSpor, Erasmus Student Network, Tiyatro, Atatürkçü Düşünce, Medya, Dağcılık ve Doğa Sporları, Gezi ve Sosyal Faaliyetler, Tarih, Okçuluk ve Dart, Enerji Verimliliği ve Yönetimi gibi çok çeşitli alanlarda faaliyet gösteren toplulukların tanıtım yaptığı etkinlikte renkli görüntüler oluştu.

Yıl boyunca aktif olarak birbirinden farklı alanlarda faaliyet göstererek öğrencilere geniş bir yelpaze sunan Yaşar Üniversitesi Öğrenci Toplulukları, ilgi alanına uygun olan topluluğu seçen öğrencilerin kendilerini geliştirme imkânı bulabilmesini hedeflemektedir.

Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günlerini kaçıran öğrenciler henüz geç kalmış değillerdir. sks.yasar.edu.tr adresini tıklayarak Sağlık Kültür Spor Müdürlüğünü ziyaret ederek öğrenci toplulukları hakkında bilgi alabilirler.