16. Campus Cup Yelkenli Yarışları-IRC-2 Şampiyonu

Yaşar Üniversitesi Yelken Takımı, Marmaris Uluslararası Yat Kulübü tarafından düzenlenen 16. Campus Cup Yelkenli Yarışları’nda birinci oldu.

Yaşar Üniversitesi, Marmaris Uluslararası Yat Kulübü (MIYC) tarafından düzenlenen 16. Campus Cup Yelkenli Yarışları’nda rakiplerini geçerek birincilik kürsüsüne çıktı. Marmaris Körfezi’nde üniversite öğrencilerinin katıldığı yarışlarda, Yaşar Üniversitesi, Piri Reis Üniversitesi, Beykoz Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Galatasaray Üniversitesi, Koç Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, Acıbadem Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi olmak üzere toplam 18 takımdan 300 yelkenci mücadele etti.

Üç gün süren yarışlarda ekipler, IRC 0, IRC 1, IRC 2 ve IRC3 sınıflarında mücadele verdi. İlk iki günde yapılan 5 yarışın sonucuna göre IRC-2 kategorisinde antrenörlüğünü Yaşar Üniversitesi Marina ve Yat İşletmeciliği Bölümü mezunu Haktan Taş’ın,  takım kaptanlığını ise Lojistik Yönetimi Bölümü dördüncü sınıf öğrencisi Nalan Asude Şimşir’in üstlendiği Yaşar Üniversitesi Yelken Takımı birinci oldu. Aynı kategoride ikinci İstanbul Teknik Üniversitesi, üçüncü ise Sabancı Üniversitesi oldu. Rektör Prof. Dr. Levent Kandiller, birincilik kupasını alan Yaşar Üniversitesi Yelken takımını ağırladı.