Yaşar Üniversitesi’nde düzenlenen geleneksel bahar şenliği, spor ve eğlenceyi bir araya getirdi. Üniversitenin Selçuk Yaşar Kampüsü’nde iki gün süren şenlikte, öğrenciler; konser, söyleşi, dinleti etkinleri ve spor yarışmaları ile final sınavları öncesi moral depoladı.

Şenlikte spor dünyasının tanınan isimleri Şansal Büyüka ile Erman Toroğlu öğrencilerin sorularını cevapladı.

2010 Bahar Şenliği

Yaşar Üniversitesi’nin bu sene 8’incisini düzenlediği bahar şenlikleri 2 gün sürecek. İlk gün “1 kadın 1 erkek” dizisinin oyuncuları Demet Evgar ve Emre Karayel ile sohbet imkanı bulacak olan öğrenciler ikinci gün Erman Toroğlu ve Şansal Büyüka ile futbol üzerine konuşacak. Aynı gün şovmen Okan Bayülgen ile 2 saat kadar eğlenceli vakit geçirecek olan öğrenciler, şenliği Demet Akalın konseriyle kapatacak.

“1 kadın 1 erkek” dizisinin oyuncuları Demet Evgar ve Emre Karayel ile sohbet imkanı buldu.

Şenlik boyunca öğrenciler birbirinden eğlenceli oyunlarla sınav dönemi öncesi moral depoladı.