Geçtiğimiz günlerde 10’uncu gurur yılını kutlayan Yaşar Üniversitesi’nde bu yıl 9’uncu kez düzenlenen bahar şenliğinin konuğu, Türk pop müziğinin efsane grubu, unutulmaz şarkıların yaratıcısı MFÖ oldu. Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur’dan oluşan MFÖ, bahar şenliği etkinlikleri kapsamında öğrencilere unutulmaz bir konser verdi. Selçuk Yaşar Kampusü’nde düzenlenen konserin başlamasına saatler kala, öğrenciler başta olmak üzere her yaştan MFÖ hayranı alanı doldurdu.

2011 Bahar Şenliği

Yaşar Üniversitesi’nin 10’uncu yılını kutladığı bahar şenliği kapsamında konser veren ünlü grubu 4 bin kişi izledi. Türk pop müziğinin efsane grubu MFÖ, Yaşar Üniversitesi bahar şenliğinde unutulmaz bir konser verdi. Müzikte 39 yılı geride bırakan Mazhar-Fuat-Özkan’ın konserini öğrencilerle birlikte her yaştan binlerce kişi izledi.

Yaşar Üniversitesi Bahar Şenliği’nde akşam MFÖ’nün konseriyle coşan öğrenciler, gün boyu düzenlenen çeşitli etkinliklerle eğlendiler.
Bahar şenlikleri nedeniyle Selçuk Yaşar ve Alsancak kampusleri tam bir oyun alanına döndü. Streetball, basketbol karşılaşmaları, aikido, dans ve müzik gösterilerinin gün boyu sürdüğü kampüslerde öğrenci toplulukları da stant açtı. Yaşar Üniversitesi Bisiklet Topluluğu (YABİT) tarafından düzenlenen bisiklet akrobasi gösterisi ise izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşattı.