Selçuk Yaşar Kampüsü’ndeki konserde dans gurubu ile sahneye çıkan Atiye,’’ Sizlerdeki enerji bana da yansıyor. Beni adeta üniversite yıllarıma götürdünüz. Sizlere çok özendim’’ dedi.  Sahnedeki performansıyla dikkat  çeken Atiye’nin şarkıları ve şovunun yanı sıra sahne kıyafeti ile de büyük beğeni topladı. Uzun yıllar İzmir’de yaşadığını belirten Atiye, İzmir’de olmaktan mutluluk duyduğunu sözlerine ekledi.

Atiye, Ozan Doğulu ile birlikte söylediği son şarkısı ‘Aşkistan’ı  öğrencilerden gelen yoğun istek üzerine iki kez seslendirdi.

2012 Bahar Şenliği

Yaşar Üniversitesi Bahar Şenlikleri’nde sahne alan popüler şarkıcı Atiye, öğrencilerle birlikte coştu.

Kral tv Müzik Ödülleri(2007)-En İyi Çıkış Yapan Sanatçı, Siyaset Dergisi Ödülleri (2009)-Yılın Düeti,  Aslan Max (2010)- Yılın Kadın Sanatçısı ve Yılın Şarkıs, Radyo Boğaziçi Müzik Ödülleri (2010)- En İyi Şarkı ve Altın Kelebek Tv Yıldızları Ödülleri(2010)- En İyi Çıkış Yapan Sanatçı ödüllerinin sahibi olan Atiye, 2012 için hayranlarına sürprizleri olduğunu söyledi.

Yaşar Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Ali İhsan Özdemir, Atiye’ye konser sonunda öğrenciler adına  çiçek verdi.