Türkiye’de onlarca hit olmuş şarkıya imza atan söz yazarı, besteci ve yorumcu Fettah Can, Yaşar Üniversitesi’nin Geleneksel Bahar Şenliğine konuk oldu.

İki gün boyunca süren etkinliklerle gönüllerince eğlenen gençler şarkıcı Fettah Can’ın hit olmuş Duvar, Mandalinalar, Alem Biliyor gibi şarkılarıyla da eğlendi.

2015 Bahar Şenliği

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen şenlikte, öğrenciler konser, söyleşi, tiyatro gösterileri, dinleti gibi etkinlikler ve spor yarışmaları ile final sınavları öncesi moral buldu.

Sanatçı, Selçuk Yaşar Kampüsü’nde verdiği konserde binlerce öğrenciyi coşturdu.

enlik programında tek pota basketbol turnuvası, aikido gösterisi, canlı radyo yayını, DJ parti de yer aldı. Pınar, Bintur ve Trend Organizasyon’un sponsorluğunda gerçekleştirilen şenlikte ayrıca Yaşar Üniversitesi’nin başarılı öğrencileri için ödül töreni düzenlendi.