Yaşar Üniversitesi’nde düzenlenen geleneksel bahar şenliği, spor ve eğlenceyi bir araya getirdi. Üniversitenin Selçuk Yaşar Kampüsü’nde iki gün süren şenlikte, öğrenciler; konser, söyleşi, dinleti etkinleri ve spor yarışmaları ile final sınavları öncesi moral depoladı. Şenliğin ilk gününde öğrenci toplulukları etkinliklerinin yanı sıra oyunlar ve yarışmalar, DJ workshop yemek yarışması, dans gösterileri yapılırken Tiyatro Topluluğu’da  oyununu sahneledi.

2016 Bahar Şenliği

Yaşar Üniversitesi Bahar Şenliği’nde, öğrenciler, konser, söyleşi, tiyatro gösterileri, müzik dinletisi gibi etkinlikler ve spor yarışmaları ile final sınavları öncesi moral buldu. Şenliğin son gününde ünlü Mabel Matiz, geçmişten günümüze sevilen şarkılarını konser alanını dolduran öğrencilerle birlikte söyledi.

Şenlik kapsamında, öğrenci toplulukları dans gösterilerini sergilediler.