2017-2018 Öğrenci Turnuvaları

01 Kasım 2017 tarihinde masa tenisi müsabakalarıyla başlayan 2017-2018 Akademik Yılı Öğrenci Spor Turnuvaları, 15 Aralık 2017 Cuma günü oynanan Basketbol turnuvası final maçı sonrası ile sona erdi ve turnuvada dereceye giren takımlara ödülleri takdim edildi.  Turnuvaya 8 Fakülte/Yüksekokul’dan toplam 171 sporcu katıldı.

Turnuvalara en yoğun ilgi 87 katılım ile basketbolda olurken, onu 54 katılımla voleybol, 24 katılım ile masa tenisi ve 6 katıl ile satranç branşları izledi.

Turnuvada en çok müsabaka 26 müsabaka ile masa tenisi branşında olurken, onu 16 müsabaka ile basketbol, 15 müsabaka ile satranç ve 10 müsabaka ile voleybol izledi.

Turnuva sonunda tüm branşlarda dereceye giren takımlar ve öğrenciler şu şekilde oluştu:

BASKETBOL

1. Meslek Yüksekokulu
  2. İşletme Fakültesi
  3. Hukuk Fakültesi

VOLEYBOL

1.Yabancı Diller Yüksekokulu

1. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi
  2. Mühendislik Fakültesi

KADINLAR MASA TENİSİ

1. Gamze BAĞ (Mimarlık Fakültesi)
  2. Shanaz BAYRAMDURDYYEVA (İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi)