Gastronomi Topluluğu-Gastro Ege Toprak Ana

Yaşar Üniversitesi Gastronomi Topluluğu tarafından 23 Kasım 2023 tarihinde düzenlenecek olan,“Gastro Ege Toprak Ana” 10.00-17.00 saatleri arasında Rektörlük Konferans Salonu ve Fuaye Alanı’nda, “GastroEge:Toprak Ana” başlıklı bir etkinlik düzenlemeyi planlamaktadır. Gastronomi alanında kariyer yapmış şefler ve iş insanlarını, topluluk üyeleri ve bölüm öğrencileri ile bir araya getirmek amacıyla Damla Uğurtaş, Neptün Soyer, Sinem Çapraz, Ayşe Ayşin Işıkgece, Tangör Tan, Sabriye Kocabalkan, Nedim Atilla, Yavuz Tekelioğlu, Ezgi Eylem Fadıloğlu, Pelin Ömüroğlu, Gürsel Tonbul, Aylin Öney Tan, İlber Ortaylı, Pınar Nacak, Osman Sezener, Seray Öztürk, Ozan Kumbasar, Gökmen Sözen, Tunç Soyer, Sabiha Apaydın, Nihan Aras, Zeynep Pınar Taşdemir katılım sağlayacaktır.